Wie ben ik

Wie ben ik?

Pascalle Schneiders

Ik heb jarenlang in de detailhandel gewerkt. Op een gegeven moment gaf mij dat geen voldoening meer. Ik ben op onderzoek gegaan wat mij dan wel de voldoening zou geven. Als vrijwilliger ben ik als budgetbuddy ingezet bij hulpvragers die ondersteuning nodig hadden bij de financiële administratie. Het ging vooral om het coachen; het geven van handvatten en adviezen om zelf de financiële administratie op orde te krijgen. Daar heb ik veel van geleerd, logisch nadenken en doelen stellen. Mensen op deze manier ondersteunen gaf mij veel voldoening. Deze weg wilde ik volgen. 

BELANGRIJK IS

DAT ELKE MANTELZORGER

BALANS HEEFT

Wet- en regelgeving

Ik heb de post HBO opleiding voor mantelzorgmakelaar gevolgd. Hierdoor ben ik thuis in de wet- en regelgeving op het gebied van WMO (wet maatschappelijke ondersteuning), WLZ (wet langdurige zorg), Jeugdwet en de Zorgverzekeringswet. Ik weet welke wegen ik moet bewandelen om de juiste informatie te vinden.

Lady Justice statue in law firm office

betrouwbaar, integer en betrokken

Mijn visie

Mijn visie als mantelzorgmakelaar is dat ik het belangrijk vind dat iedere mantelzorger een gezonde balans in zijn/haar leven heeft. Om de mantelzorger te zien en te ondersteunen met de hulp die zij nodig hebben. Dat ik op een betrouwbare, integere, betrokken en deskundige wijze informeer en regeltaken uitzoek.

 

 

DSC_8560

2022 © Copyright | Wijs in Mantelzorg | Design by Gripp_D